Hoe gemakkelijk geld verdienen op het Internet?

Registreer, doe betaalde enquêtes en verdien met een smartphone. Na een bezoek aan ons onderzoekspaneel tgmpanel.be kan je meteen beginnen met geld verdienen.

Hoe beginnen?
De eerste stap is het registreren op onze website. Registreren omvat het invullen van je basisgegevens, in het bijzonder: je e-mailadres, geboortedatum en geslacht. Vergeet niet dat de gegeven informatie waar moet zijn - dat zal zorgen voor een gemakkelijke stroom van informatie en verdiende geld. Je kan je registreren op de panelwebsite tgmpanel.be of op het portaal van de respondent door naar portal.tgmpanel.com te gaan.

Hoe gemakkelijk geld verdienen op het Internet?

De tweede stap is het bevestigen van je identiteit en van je registratie op de website. Om jouw gegevens te verifiëren, moet je op de link klikken die jou via e-mail wordt toegestuurd. Indien je de activeringsmail niet kan vinden, vergeet dan niet in de promotie- en spammap te kijken.

Om er zeker van te zijn dat onze e-mails naar jouw inbox gaan en niet naar spam, kan je toevoegen aan je contactlijst of adresboek.

De derde stap vereist dat je een paar minuten besteedt aan het invullen van je profiel. Op die manier word je toegevoegd aan de juiste enquêtes in plaats van tijd te verspillen aan ondoeltreffend onderzoek. Zelfs het invullen van je profiel geeft je punten (en elk punt vertegenwoordigt verdiend geld), en je kan het elke 6 maanden bijwerken.

De vierde stap is het wachten op een enquête. Wanneer er een onderzoek beschikbaar is dat bij jouw profiel past, krijg je meestal een melding per e-mail. Zodoende zal je de kans niet missen om je saldo te verhogen op ons online panel. Het is ook belangrijk omwille van de tijdelijkheid van het onderzoek - na een paar dagen (en soms zelfs uren) zal de enquête inactief zijn.

Vergeet niet dat we niet alle enquêtes aankondigen via e-mail en dat hier en daar een bericht verloren kan gaan in de massa van andere correspondentie; het is derhalve aan te raden dagelijks, bijvoorbeeld tijdens de ochtendkoffie, in te loggen op het panel van je respondent https://portal.tgmpanel.com - om te controleren of er nieuwe enquêtes klaar zijn om ingevuld te worden (dat wil zeggen, of er kans is om online wat geld te verdienen).

Meldingen betreffende nieuwe enquêtes kan je ook ontvangen via WhatsApp en Facebook messenger apps en chrome plug-ins (zodat de enquêtes direct op je telefoon of aan de zijkant van je computerscherm verschijnen). Deze opties kunnen worden ingeschakeld (en even gemakkelijk uitgeschakeld) in de configuratie-instellingen van je persoonlijke account op het onderzoekspaneel https://portal.tgmpanel.com.

De derde stap vereist dat je een paar minuten besteedt aan het invullen van je profiel.

De vijfde stap is het invullen van de enquête. Vergeet niet dat de gegeven antwoorden doordacht en eerlijk moeten zijn. Vergeet niet - jouw werk met onze online enquêtes, jouw input in marktonderzoek in opdracht van verschillende bedrijven is erg belangrijk. Op basis van deze enquêtes worden belangrijke beslissingen genomen die ook jouw leven kunnen beïnvloeden. Het is onnodig je zorgen te maken om eerlijke antwoorden te geven want de betaalde online enquêtes op ons panel zijn volledig anoniem.

Na het afronden van een onderzoek kunnen we nagaan hoeveel we hebben verdiend. Het TGM panel betaalt voor het uitgevoerde onderzoek in Euro en punten (1 pt = 1EUR). Je ontvangt ook 0,02 punt voor de bestede tijd als je niet in aanmerking komt voor de enquête (afgesloten enquête, volledig quotum, ander respondentprofiel vereist, enz.)

De zesde stap is de leukste, want het is inclusief het ontvangen van je vergoeding. Vergeet niet het minimale bedrag te controleren nodig voor een overschrijving. In het geval van TGM Panel, dat bedrag is gelijk aan 10 EUR voor betalingen in € of 3,5 EUR in het geval van een punt saldo betaling (sommige enquêtes worden betaald in Euro, sommige in punten later omgezet naar Euro - afhankelijk van de klant).

Meer en meer onderzoek panelen, met inbegrip van www.tgmpanel.be doen PayPal overschrijvingen - paypal.com. Nadien kan je het bedrag van je PayPal-rekening naar je gewone bankrekening overschrijven. Een paar dagen later is je geld beschikbaar op je bankrekening.

Het is ook mogelijk om het verdiende bedrag te gebruiken om uw telefoontegoed op te waarderen (als je een herlaadtelefoon hebt).

De derde methode om betaald te worden is het gebruik van Gcodes cadeaubonnen - meer info op app.gcodes.com.

Voor de eerste betaling moet je je telefoonnummer bevestigen – je kan het toevoegen aan je profiel.

In het geval van TGM Panel, dat bedrag is gelijk aan 10 EUR voor betalingen in € of 3,5 EUR in het geval van een punt saldo betaling

Is dit niet gemakkelijk?

De tijd die je op weg naar je werk, school, vergadering of koffiepauze besteedt, is voldoende om gemakkelijk en plezierig geld te verdienen. Enkele minuten per dag die worden besteed aan het invullen van enquêtes zullen je saldo verhogen.

Maar hoe vind je betaalde enquêtes?

De enquêtes die tijdens het surfen op het net verschijnen, zijn niet wat we zoeken. Ze zijn gratis, en ze zullen ons niets anders brengen dan verspilde tijd.

Om aan enquêtes te verdienen, moeten we een betrouwbaar onderzoekspanel vinden, dat ons een betaling garandeert voor een gedane enquête dat we hebben gedaan. De laatste tijd zijn er veel van dergelijke portals online geweest. Welke moet ik kiezen? Je moet natuurlijk de portalen kiezen die gemakkelijk in gebruik zijn, leesbaar en vooral, die betalen. Zoals www.tgmpanel.be. We moedigen je aan om je te registreren.

TGM Research - mobile surveys

TGM Panel België maakt deel uit van de wereldwijde marktonderzoek leverancier - TGM Research FZE. We leven allemaal in een digitale wereld. Laten we hem ontdekken voor het marktonderzoek. Ga met ons mee op deze mobiele reis.

PANEL OVERZICHT