Waarom is het de moeite waard om betaalde enquêtes te doen?

Enerzijds zijn er betaalde online enquêtes om informatie, gedachten en meningen van een potentiële klant te verzamelen, anderzijds is hun rol gemakkelijk en snel winst te maken via internet.

Waarom is het de moeite waard om betaalde enquêtes te doen?

Maar er is veel meer dan alleen maar verdienen aan enquêtes:

  • Je kan eraan werken wanneer je maar wilt.
  • Voor deze job is geen ervaring nodig. Online enquêtes kunnen worden uitgevoerd zonder speciale competentie of opleiding.
  • Gezien de grote diversiteit in onderwerpen is het eenvoudig om enquêtes te vinden die passen bij de individuele interesses en voorkeuren.
  • Betaalde enquêtes zijn niet moeilijk uit te voeren; het geven van de antwoorden is eenvoudig en gemakkelijk en duurt meestal slechts enkele minuten.
  • Al zijn we al ingeschreven bij een van de onderzoekspanels die betaalde enquêtes aanbieden, toch kunnen we ons nog bij een ander panel aansluiten. Dat is een zeer goede methode, want het verhoogt onze inkomsten uit uitgevoerde enquêtes.
  • Dikwijls bevatten de enquêtes vragen over diensten en producten die nog niet beschikbaar zijn op de lokale markt. Dit laat ons toe meer te weten te komen over nieuwigheden.
  • Onze opinie geven via een enquête heeft een realistische invloed op verbetering van producten en diensten van een bedrijf. Dat is een van de redenen voor het maken van een enquête. Deelnemen aan enquêtes biedt ons niet alleen een inkomen, maar ook een echte voldoening.

Redenen te over om vandaag nog in te schrijven bij tgmpanel.be !

TGM Research - mobile surveys

TGM Panel België maakt deel uit van de wereldwijde marktonderzoek leverancier - TGM Research FZE. We leven allemaal in een digitale wereld. Laten we hem ontdekken voor het marktonderzoek. Ga met ons mee op deze mobiele reis.

PANEL OVERZICHT