Skip to main content

Registreer gratis op TGM Panel België en verdien geld voor elke enquête die je invult.

Wil je een impact hebben op de wereldmarkt en geld verdienen door deel te nemen aan enquêtes?

Meld je vandaag nog gratis aan en word betaald voor deelname aan onze online en mobiele enquêtes!

Wij van TGM Panel zorgen ervoor dat je mening gehoord wordt door de bedrijven die om je tevredenheid geven. Neem regelmatig deel aan onze marktonderzoeken, neem contact op met de bedrijven waarmee je bekend bent en krijg contant betaald, dit alles vanuit het comfort van je huis of kantoor.

We ontwerpen onze enquêtes op zo'n manier, dat ze leuk en gemakkelijk in te vullen zijn. Onze onderzoeken helpen je ook om je als consument te ontwikkelen. Het enige wat je nodig hebt om eraan deel te nemen, is toegang hebben tot een toestel en tot het internet!

Waarom zouden we samenwerken?

Was je ooit al teleurgesteld over bepaalde producten en diensten? Maak ze beter door je mening te geven en begin vandaag met verdienen!

We hebben verschillende toestellen ter beschikking gesteld voor je om onze onderzoeken in te vullen. Toegang tot ons online en mobiele dashboard is slechts één tik of klik verwijderd.

BETAALDE ENQUETES ONLINE

Het beantwoorden van onze enquêtes is een gemakkelijke en snelle manier om winst te maken. Verdien tot 2.60 EUR voor elke vragenlijst die je invult.

JE GEGEVENS ZIJN VEILIG

Ons team zorgt er voor dat je persoonlijke gegevens niet in de verkeerde handen vallen. We zorgen er ook voor dat je antwoorden anoniem worden gehouden.

TOETREDEN IS GRATIS!

Er zit geen addertje onder het gras! Deelnemen aan onze wereldwijde community is volledig gratis. Registreer je nu en verdien geld online!

GEEN BEPERKINGEN

We hebben onze enquêtes toegankelijk gemaakt vanaf elk apparaat: smartphones, laptops of tablets. De enige vereiste voor jou om te gaan verdienen met onze betaalde enquêtes is toegang hebben tot het internet.

JE BELONING KRIJGEN IS GEMAKKELIJK

Ontvang je betaling via paypal.com of een cadeaubon, zodra je 10 EUR op je account hebt verzameld.

DEEL JE MENING

Word betrokken bij en beïnvloed de kwaliteit van de diensten en producten die geïntroduceerd worden door de beste internationale merken, en deel je mening met ons!

Laten we samenwerken en geweldige dingen bouwen!

De grootste merken ter wereld komen naar ons toe om erachter te komen wat jij, als consument, zou willen veranderen in huidige producten en diensten en welke nieuwe je verwacht. Deelnemen aan onze betaalde enquêtes helpt je niet alleen om je als consument te ontwikkelen en winst te maken, maar ook om wereldwijd een betere markt te creëren. Met jouw betrokkenheid en onze connecties met wereldwijde merken uit meer dan 100 landen, kunnen we een bijdrage leveren bij het creëren van betere producten en een superieure kwaliteit van dienstverlening. Deel je mening met ons en we zorgen ervoor dat je stem wordt gehoord.

Je privacy is belangrijk voor ons

 • Je gegevens zijn beschermd op alle mogelijke manieren
 • Je krijgt alleen e-mails van TGM Panel, geen betrokken derden
 • Je bent vrij om je af te melden wanneer je maar wil
 • We houden ons aan de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR) en ESOMAR

Waarom is het de moeite waard om betaalde enquêtes te doen?

Enerzijds zijn er betaalde online enquêtes om informatie, gedachten en meningen van een potentiële klant te verzamelen, anderzijds is hun rol gemakkelijk en snel winst te maken via internet.

Maar er is veel meer dan alleen maar verdienen aan enquêtes:

 • Je kan eraan werken wanneer je maar wilt.
 • Voor deze job is geen ervaring nodig. Online enquêtes kunnen worden uitgevoerd zonder speciale competentie of opleiding.
 • Gezien de grote diversiteit in onderwerpen is het eenvoudig om enquêtes te vinden die passen bij de individuele interesses en voorkeuren.
 • Betaalde enquêtes zijn niet moeilijk uit te voeren; het geven van de antwoorden is eenvoudig en gemakkelijk en duurt meestal slechts enkele minuten.
 • Al zijn we al ingeschreven bij een van de onderzoekspanels die betaalde enquêtes aanbieden, toch kunnen we ons nog bij een ander panel aansluiten. Dat is een zeer goede methode, want het verhoogt onze inkomsten uit uitgevoerde enquêtes.
 • Dikwijls bevatten de enquêtes vragen over diensten en producten die nog niet beschikbaar zijn op de lokale markt. Dit laat ons toe meer te weten te komen over nieuwigheden.
 • Onze opinie geven via een enquête heeft een realistische invloed op verbetering van producten en diensten van een bedrijf. Dat is een van de redenen voor het maken van een enquête. Deelnemen aan enquêtes biedt ons niet alleen een inkomen, maar ook een echte voldoening.
Redenen te over om vandaag nog in te schrijven bij TGM Panel!

Best Paid online surveys on TGM Belgium. Make Surveys for Money Online. Join today and earn points!

Wat is TGM Panel en hoe kan je aan online en mobiele enquêtes deelnemen met behulp van TGM Panel.

De TGM Panel pagina is gemaakt voor alle mensen die:

 • Zoeken naar een alternatieve bron van inkomsten in de rust en stilte van hun woning.
 • Want to earn money online in an easy way
 • Geduldig zijn en reactief.
 • Graag hun mening delen met anderen.
 • Invloed willen hebben op producten en diensten die op de markt beschikbaar zijn.
 • Het gemak en het comfort op prijs stellen van vragen die gesteld in online enquêtes.
 • Veel tijd besteden met computers of smartphones.
 • Gemakkelijke en leuke manieren zoeken om geld te verdienen.
 • Uitkijken naar betalende en stabiele inkomensportalen.
 • Op vakantie zijn en graag wat extra geld willen verdienen.
 • Wensen de tijd beter te gebruiken die zij in de rij doorbrengen op weg naar werk, school of vergadering.
 • Vaak gebruik maken van het Internet via smartphones.
 • Weten wat ze willen en openstaan voor nieuwe uitdagingen.
 • Onbeslist zijn en graag een keuze wil hebben.
 • Op zoek zijn naar een veilige winst zonder eigen financiële investering.
 • De tijd waarderen die ze besteden aan het invullen van online of mobiele enquêtes.
 • Online zijn.
 • Houden van vrijheid.
 • Want to be get paid for surveys and be sure what you can earn
 • Looking for best online surveys that pay and where is easy to get paid for doing surveys
 • Want to earn per survey they complete

Als je het gevoel hebt dat je in minstens één van deze categorieën thuishoort, is tgmpanel.be iets voor jou. Aarzel niet en begin vandaag nog met onze enquêtes! Begin nu!!

Join TGM Panel Belgium and receive online paid surveys. Do not wait and start to make money online!

Hoe gemakkelijk geld verdienen op het Internet?

Na een bezoek aan ons onderzoekspaneel tgmpanel.be kan je meteen beginnen met geld verdienen.

Hoe beginnen?

De eerste stap is het registreren op onze website. Registreren omvat het invullen van je basisgegevens, in het bijzonder: je e-mailadres, geboortedatum en geslacht. Vergeet niet dat de gegeven informatie waar moet zijn - dat zal zorgen voor een gemakkelijke stroom van informatie en verdiende geld. Je kan je registreren op de panelwebsite TGM Panel of op het portaal van de respondent door naar portal.tgmpanel.com te gaan.

We make it easy to earn cash online. Sign up with TGM Panel Belgium today and fill out opinion surveys to earn money.

Surveys to Earn Money? How to Join? How to make money online in Belgium?

De tweede stap is het bevestigen van je identiteit en van je registratie op de website. Om jouw gegevens te verifiëren, moet je op de link klikken die jou via e-mail wordt toegestuurd. Indien je de activeringsmail niet kan vinden, vergeet dan niet in de promotie- en spammap te kijken.

Om er zeker van te zijn dat onze e-mails naar jouw inbox gaan en niet naar spam, kan je toevoegen aan je contactlijst of adresboek.

De derde stap vereist dat je een paar minuten besteedt aan het invullen van je profiel. Op die manier word je toegevoegd aan de juiste enquêtes in plaats van tijd te verspillen aan ondoeltreffend onderzoek. Zelfs het invullen van je profiel geeft je punten (en elk punt vertegenwoordigt verdiend geld), en je kan het elke 6 maanden bijwerken.

De vierde stap is het wachten op een enquête. Wanneer er een onderzoek beschikbaar is dat bij jouw profiel past, krijg je meestal een melding per e-mail. Zodoende zal je de kans niet missen om je saldo te verhogen op ons online panel. Het is ook belangrijk omwille van de tijdelijkheid van het onderzoek - na een paar dagen (en soms zelfs uren) zal de enquête inactief zijn.

Vergeet niet dat we niet alle enquêtes aankondigen via e-mail en dat hier en daar een bericht verloren kan gaan in de massa van andere correspondentie; het is derhalve aan te raden dagelijks, bijvoorbeeld tijdens de ochtendkoffie, in te loggen op het panel van je respondent https://portal.tgmpanel.com - om te controleren of er nieuwe enquêtes klaar zijn om ingevuld te worden (dat wil zeggen, of er kans is om online wat geld te verdienen).

Meldingen betreffende nieuwe enquêtes kan je ook ontvangen via WhatsApp en Facebook messenger apps en chrome plug-ins (zodat de enquêtes direct op je telefoon of aan de zijkant van je computerscherm verschijnen). Deze opties kunnen worden ingeschakeld (en even gemakkelijk uitgeschakeld) in de configuratie-instellingen van je persoonlijke account op het onderzoekspaneel https://portal.tgmpanel.com.

How to easily earn money on the internet? How to get started?

De vijfde stap is het invullen van de enquête. Vergeet niet dat de gegeven antwoorden doordacht en eerlijk moeten zijn. Vergeet niet - jouw werk met onze online enquêtes, jouw input in marktonderzoek in opdracht van verschillende bedrijven is erg belangrijk. Op basis van deze enquêtes worden belangrijke beslissingen genomen die ook jouw leven kunnen beïnvloeden. Het is onnodig je zorgen te maken om eerlijke antwoorden te geven want de betaalde online enquêtes op ons panel zijn volledig anoniem.

Na het afronden van een onderzoek kunnen we nagaan hoeveel we hebben verdiend. Het TGM panel betaalt voor het uitgevoerde onderzoek in Euro en punten (1 pt = 1 EUR). Je ontvangt ook 0,02 punt voor de bestede tijd als je niet in aanmerking komt voor de enquête (afgesloten enquête, volledig quotum, ander respondentprofiel vereist, enz.)

De zesde stap is de leukste, want het is inclusief het ontvangen van je vergoeding. Vergeet niet het minimale bedrag te controleren nodig voor een overschrijving. In het geval van TGM Panel, dat bedrag is gelijk aan 10 EUR voor betalingen in € of 3 EUR in het geval van een punt saldo betaling (sommige enquêtes worden betaald in Euro, sommige in punten later omgezet naar Euro - afhankelijk van de klant).

Meer en meer onderzoek panelen, met inbegrip van TGM Panel doen PayPal overschrijvingen - paypal.com. Nadien kan je het bedrag van je PayPal-rekening naar je gewone bankrekening overschrijven. Een paar dagen later is je geld beschikbaar op je bankrekening.

Het is ook mogelijk om het verdiende bedrag te gebruiken om uw telefoontegoed op te waarderen (als je een herlaadtelefoon hebt).

De derde methode om betaald te worden is het gebruik van Gcodes cadeaubonnen - meer info op app.gcodes.com.

Sign Up for our online panel. It’s free!
Earn money for each survey successfully completed!

Sign Up for our TGM online panel. It’s free! Earn money for each survey successfully completed!

Voor de eerste betaling moet je je telefoonnummer bevestigen – je kan het toevoegen aan je profiel.

Is dit niet gemakkelijk?

De tijd die je op weg naar je werk, school, vergadering of koffiepauze besteedt, is voldoende om gemakkelijk en plezierig geld te verdienen. Enkele minuten per dag die worden besteed aan het invullen van enquêtes zullen je saldo verhogen.

Maar hoe vind je betaalde enquêtes?

De enquêtes die tijdens het surfen op het net verschijnen, zijn niet wat we zoeken. Ze zijn gratis, en ze zullen ons niets anders brengen dan verspilde tijd.

Om aan enquêtes te verdienen, moeten we een betrouwbaar onderzoekspanel vinden, dat ons een betaling garandeert voor een gedane enquête dat we hebben gedaan. De laatste tijd zijn er veel van dergelijke portals online geweest. Welke moet ik kiezen?

Je moet natuurlijk de portalen kiezen die gemakkelijk in gebruik zijn, leesbaar en vooral, die betalen. Zoals TGM Panel! We moedigen je aan om je te registreren.

Make money by taking online surveys!

Wat is marktonderzoek, waarvoor dienen enquêtes en onderzoek?

Marktonderzoek bestaat uit het verzamelen en de interpretatie van gegevens. Deze activiteiten laten toe basiselementen van de markt vast te stellen, zoals prijzen van goederen en diensten, hun vraag en aanbod en de opinie en het gedrag van de consument. Marktonderzoek maakt tevens het definiëren mogelijk van de koers gevolgd door de concurrentie. Tegenwoordig hangt het succes van een onderneming af van de analyse die het nemen van de juiste opties in het bedrijfsleven vereenvoudigt. Het bewustzijn van de noden van de markt met daarop goed toegepaste marketingstrategieën maken de ontwikkeling mogelijk van nieuwe diensten en producten.
Market research data collection and interpretation

Marktonderzoek is het belangrijkste onderdeel in het verzamelen van gegevens die het mogelijk maken de concurrentie voor te blijven..

Dergelijk onderzoek is aan te raden bij verhoogd risico, wanneer het bedrijf belangrijke beslissingen neemt betreffende de te volgen strategie. Dergelijke situaties zijn bijvoorbeeld:

 • Het op de markt komen van concurrentie, erg in de smaak van het klienteel.
 • De geplande uitbreiding naar nieuwe markten.
 • Het transformeren van de verkopers- in een kopersmarkt.
 • Wijzigingen in de economische overheidspolitiek in een bepaald land.
 • Permanente verandering in de wensen van de kopers alsmede afnemende behoeften.

Het belangrijkste motief voor het onderzoek door dienstverlenende en productondernemingen, is de toenemende vraag naar aangeboden producten. Van de onderstaande factoren is bekend dat ze doeltreffend zijn voor het verkrijgen van zoveel mogelijk klanten:

 • Testonderzoek
 • Prijsonderzoek
 • Merkonderzoek
 • Explortieonderzoek
 • Klanttevredenheidsonderzoek
 • Huishoudpanels

Talrijke factoren beïnvloeden de keuze van de onderzoeksmethoden, zoals: de beschikbare tijd voor het verzamelen van de gegevens, de omvang van het onderzochte gebied, de financiële middelen alsmede het doel van het onderzoek.

Een enquête is een van de populairste onderzoekstechnieken. Omwille van het gemakkelijk verzamelen van gegevens en de eenvoudige analyse ervan, werd het het basesinstrument voor marketingonderzoek.

We onderscheiden enkele soorten enquêtes die het makkelijker maken om de juiste techniek te kiezen voor het onderzochte onderwerp en aspecten die belangrijk zijn voor de klant.

Op dit moment worden o.a. de volgende enquêtemethoden gebruikt:

 • Telefoongesprekken,
 • Mail,
 • Pers,
 • Direct,
 • Radio en TV,
 • Commercieel,
 • Computer,
 • Auditorium,
 • Uitdelen;

De meest toegankelijke en goedkoopste manier van dataverzameling in het tijdperk van het Internet, is uiteraard een online en mobiel onderzoek . Dergelijk onderzoek heeft een relatief hoog bereik tegen lage financiële kosten. Online enquêtes zijn eenvoudig en het beantwoorden ervan is niet moeilijk voor de deelnemers.

De anonimiteit van het onderzoek garandeert de geloofwaardigheid van de gegeven antwoorden, die overeenkomt met de doeltreffendheid van het uitgevoerde onderzoek.

Make money by taking online surveys!